avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua.As dori si eu un raspuns daca se poate.In 2010 am luat un credit de 22200 pe firma la care sotul meu a pus gaj masina .Am platit cateva rate dupa care am intrat in imposibilitate de plata .Anul trecut am primit instiintarea de executare de atunci platim lunar o suma de 500lei.Astazi cand am vorbit cu executorul mi-a spus ca merg in continuare penalizarile este legal ca dupa ce am ajuns la executor penalizarile banci sa mearga in continuare.Va rog ajutati-ma cu un raspuns.Chiar daca vindem masina nu putem acoperi suma de 22000lei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: zoltanilona , utilizator 11:57, 19 Februarie 2013
Buna ziua.Sotul a semnat un contract de garantie reala mobiliara pe bunurile existente determinate in care este trecuta doar masina care este proprieteate personala.SI in cazul acesta pot sa o execute?
avem si un contract de fidejusiune
fidejusorii constituie in favoarea bancii garantia adica masina prin care garanteaza cu toate bunurile sale prezente si viitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare girant pf pentru srl ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au pus gaj acum 2 ani apartamentul lor (pentru 1 an) pentru un credit luat de o firma SRL (nu e a lor era a fratelui). In 2008 cand a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Cum scap de contractul de fidejusiune? Mihaela Nicolaescu Mihaela Nicolaescu Buna ziua. Sunt administratorul unei SC care a intrat in insoventa. Cu cateva zile dupa intrarea in procedura, am primit o citatie de la o societate creditoare ... (vezi toată discuția)