avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

Buna seara,
am un baiat de 13 ani care din greseala a lovit un copil introducandu-i un pai in ureche, acesta a fost internat in spital timp de 3 zile, am luat legatura cu parintii copilului si mi-au spus ca are timpanul fisurat(o rana de cativa mm), si ca ar fi ramas cu o deficienta de auz care va fi vindecata dupa spusele doctorului, am incercat sa-i ajut dar m-au refuzat, va rog spuneti-mi la ce sa ma astept si cum sa procedez
Multumesc frumos,
Sunt disperata
Mentineti plangerea penala prelabila.Daca exista depozitii contrare , martorii pot fi confruntati .Sfatul agentilor de politie , conform careia ar fi mai indicat sa va retrageti plangerea , este lipsit de temei juridic , din punctul meu de vedere contituie abuz de drept , intrucat, chiar in cazul lovirii sau altor violente (180 Cod Penal ) trebuie efectuate cu simt de raspundere acte de cercetare
Succes.
pt. carmenstan: Este foarte dificil si foarte greu sa-ti creasca timpanul la loc. Se poate repara sau nu, depinde foarte tare de cum reactioneaza organismul copilului.
Raspunderea penala a copilului dvs. este exclusa dar puteti raspunde civil. Ideal ar fi sa platiti dvs. anumite cheltuieli pentru a nu fi actionati in judecata.

pt. savurazvan: politistii aia vor sa scape de un dosar. Daca aveti matori nu va retrageti plangerea pentru ca asa vor ei.
am fost chemat la sectia de politie pentru a ma instiinta ca l-au gasit pe proprietarul masinii si m-au pus fata in fata cu el. am vorbit, mi-a zis ca masina a fost imprumutata, dar nu mai stie cui i-a imprumutat masina in acea zi. nu ne-am inteles si el a ramas sa dea o declaratie, in care a scris ca el nu imprumuta masina. dupa 2 zile m-au chemat iarasi la sectia de politie sa imi comunice ca stiu cine e proprietar, proprietarul a zis ca el nu imprumuta masina si ca nu stie nimic despre cele intamplate si nu au ce face. dosarul o sa ramana cu autor necunoscut si deschis pe o perioada de 5 ani.

intrebarea mea este, chiar nu se poate face nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cioteai cioteai Duminica am facut un viraj la dreapta intr-o intersectie pe un drum comunal am incetinit am lasat geamul jos si am vb cu o femeie dupa care am scos din viteza ... (vezi toată discuția)
Bună seara! copilul meu a fost amenințat de un vecin, băiatul ... My Oana My Oana Bună seara! Copilul meu a fost amenințat de un vecin, băiatul 13 ani vecinul pensionare! La alergat cu bolovani, la înjurat ia zis ca îl taie și pe el ... (vezi toată discuția)
Autor tras la raspundere dupa 5 ani.lovire si alte violente. saxu saxu Daca au fost descoperiti autorii care m-au agresat in urma cu 5 ani intr-un club... pot sa-i mai trag cumva la raspundere? au fost gasiti cam la 2 ani, dar au ... (vezi toată discuția)