avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
dorin_geo a scris:

detine cineva informatii cu privire la rezultatele obtinute de candidati in linii mari? am reusit 83 de puncte si imi doresc sa stiu cam pe unde m-as situa in acest moment. multumesc mult si bafta tuturor

Felicitari! Ai obtinut un punctaj f bun.
Eu nu stiu decat 2 note in plus fata de ce s-a scris pana acum. Adica, per total, pana acum stim: 83, 80, 77, 76, 75, 75, 3 de 73, 72. A, si a mai calculat cineva la iesire langa mine un 70.
Sigur sunt insa note mai multe dar nu scrie lumea, banuiesc.
Tu printre colegi mai stii note? Am vazut la profilul tau ca esti politist. Din notele date de mine 2 sunt ale unor politisti si 1 a unui fost politist. Dar sunt f multi picati, cel putin din ce am auzit eu.
eu mai stiu pe cineva cu 89 dar cu siguranta sunt mult mai multi cei care au luat peste 7. parerea mea este ca peste 100 au reusit sa ia peste 7, raportandu-ma strict la nivelul de dificultate al subiectelor. bineinteles ca sper sa ma insel desi nu doresc raul nimanui, dar stii cum e cu camasa...:D
Ultima modificare: Marți, 27 August 2013
dorin_geo, utilizator
dorin_geo a scris:

eu mai stiu pe cineva cu 89 dar cu siguranta sunt mult mai multi cei care au luat peste 7. parerea mea este ca peste 100 au reusit sa ia peste 7, raportandu-ma strict la nivelul de dificultate al subiectelor. bineinteles ca sper sa ma insel desi nu doresc raul nimanui, dar stii cum e cu camasa...:D

in general max 10% din numarul celor inscrisi reusesc sa ia peste 7...anul acesta au fost cca 1200 candidati deci probabil ca in jur de 120...asta daca se respecta proportiile...va conta mult si ponderea notelor, respectiv cati vor fi intre 70-75, 75-80, 80-85 si iata se pare ca exista si peste 85 ceea ce e intr-adevar un rezultat fabulos...oricum concursul continua pt toti cei care au 7...
80 puncte dupa ceea ce imi indica foaia de raspuns.
O seara buna tuturor ! Nu mai posteaza nimeni noutati despre note ?

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)