avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

buna ziua am si eu o problema.am fost complice cu un prieten si am furat un moped (scuter)dar ne-a prins si l-am returnat,asta sa intamplat dupa ce am consumat alcool.si respectivul proprietar al mopedului ne-a dus la o sectie de politie am dat declaratii,ne-a facut dosar penal pentru furt calificat.si politistul de la sectie mi-a spus k o sa-mi vina o amenda acasa .prietenul cu care am furat mopedul este minor si trebuie sa plateasca expertiza.se poate ca proprietarul mopedului sa ne bage in tribunal,si sa fiu acuzat si de corupere de minori?posibil sa fac inchisoare?cati ani?am nevoie de un raspuns urgent.multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:18, 22 Februarie 2013
prietenul meu mai are 3 ani cu supraveghere si 2 cu suspendare si are 15 ani face in martie 16 ce se intampla cu el?el imi spune ca ma acuza de corupere de minori.cel care a avut mopedul poate sa ne mai dea in judecata prin tribunale dak eu o sa primesc amenda acasa?si prietenului meu nu i-a dat nmk spuneti-mi tot ce stiti in aceste cazuri.
Luati legatura cu un avocat.
Problema dvs este serioasa si necesita atentie si implicare pentru a obtine o salutie cat mai favorabila pentru dvs.
Daca va angajati avocat aveti sanse bune sa nu ajungeti dupa gratii.
Nu este vorba de infractiunea de corupere de minori.
Faptul ca ati comis fapta impreuna cu un minor va poate aduce mari neplaceri daca nu va veti apara bine in proces deoarece este o circumstanta agravanta care poate duce la o pedeapsa cu executare de regula.
ce e rau la Dvs : 1. aveti agravanta de care spunea Dl Avocat ; 2. ar putea fi vorba de concurs de infractiuni, caz in care scade limita maxima pana la care puteti primi pedeapsa cu suspendare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in tren amy_dyly_2008@yahoo.com amy_dyly_2008@yahoo.com #-o buna ziua am 20 de ani intro seara dintro prostie am furat cu un coleg o statie de emisie receptie dintr-un tren iar prietenul meu a fost prins de politia ... (vezi toată discuția)
Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de furt califica!!! meteorit meteorit In urma cu 4 luni ma plimbam cu prietenii prin oras cu masina mea si cu inca un prieten cu masina,deci eram in 2 masini,la un moment dat 3 dintre ei au sesizat ... (vezi toată discuția)