avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... schimbare loc de munca in timpul concediului pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

schimbare loc de munca in timpul concediului pt cresterea copilului

Ce formalitati trebuiesc indeplinite daca doresc sa imi schim locul de munca?.Mentionez ca momentan sunt in concediu pentru crestere copil si am contractul suspebdat la actualul loc de munca.Ce formalitati trebuiesc indeplinite la vechiul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 12 Aprilie 2021
Cu acordul părintelui care se afla in CCC se poate realiza schimbarea locului de muncă avand același angajator prin trasfer mai aproape de domiciliu? Dorindu-si in continuare sa rămână in CCC influențează aceasta prezenta de o zi, pt formalități, pierderea indemnizație de cc?
Buna ziua sunt un tătic angajat în tara de 8 luni dar am muncit si in afara aproape 2 ani cu acte în regulă întrebarea este dacă pot intra in concediu de creștere a copilului
In afara unde si in ce perioada?

Care este data nasterii copilului ?
În Italia timp de 2 ani
Copilul este născut 27 04 2018
Cornel Vasile a scris:

In afara unde si in ce perioada?

Care este data nasterii copilului ?

Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Marichen, utilizator
Pentru Italia ,mentionati si perioada exacta ... de la ... pana la ..

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa ccc victoriagirjealiu victoriagirjealiu Buna ziua.as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a oferit un job care imi convine,dar sunt inca in concediu de crestere copil de pana la ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate in timpul cic la un alt angajator bumbulut bumbulut Buna ziua! Va cer sfatul privind 2 chestiuni: 1. Am optat pentru CIC de 2 ani (pana in mai 2015), dar ivindu-se o oportunitate foarte atragatoare de ... (vezi toată discuția)