avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna dupa despartirea concubinilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna dupa despartirea concubinilor

buna ziua. am trait in concubinaj cu tatal copilului meu, dar ulterior ne-am despartit. Am obtinut hotarare judecatoreasca pt incredintare minor si pensie alimentara in favoarea mea, caci el nici nu s-a prezentat, locuind in alta tara. el a facut recurs inainte de a ramane hotararea definitiva si irevocabila, prin care cere custodia comuna a copilului (si nu ore de vizita). as vrea sa stiu ce presupune aceasta custodie comuna, si ce ar putea el obtine, in conditiile in care eu l-am crescut singura aproape, el nefiind prezent aproape deloc, si nu recunoaste ca are loc de munca in strainatate.

multumesc!!
Cel mai recent răspuns: marla1 , utilizator 13:34, 25 Februarie 2013
el nu a dispus recurs pt ore de vizita, ci pt custodie comuna, asta a fost motivul. avocatul meu a zis ca pt ore de vizita trebuia sa deschida alt proces, dar el nu a cerut asta, ci custodia comuna. a mai spus ca daca, in cel mai rau caz, i se acorda lui asa ceva, vom face si noi, la randul nostru, recurs... nu mai inteleg nimic, si avocatul parca nu ma lamureste bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)
Incredintarea provizoriu minor ContSters126924 ContSters126924 Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea ... (vezi toată discuția)