avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort notar- nerespectare acord privind copiii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort notar- nerespectare acord privind copiii

buna seara 1 sunt divortat la notar de 2 sapta mini .....avem drepturi asupra copiluluiamindoi cate 50% fiecare inclusiv tip de vizitare ...am drept 4 zile pe saptamana..............fosta sotie nu vrea sa mi mai dea copilul sa stea la mine nici sa vb cu el la telefon absolut deloc.....ce pot sa fac? ce sanse am sa iau copilul la mine? ce ma sfatuiti?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
dorin_roman80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valentina Gherman , Avocat 11:56, 5 Martie 2013
pati a scris:

Buna ziua
Pe aceasta tema as dori sa stiu ce se intampla daca tatal nu-si respecta obligatiile asumate prin acordul notarial, respectiv nu ia copiii la intervalul de timp stabilit. Ce masuri se pot lua?

Stimata doamna,tatii au numai drepturi nu si obligatii.....nu exista o lege care sa pedepseasca astfel de tati!!!Credeti ma ca sunt multe mame in situatia asta,poate totusi int o buna zi cineva ne va asculta si pe noi si va reglementa aceasta problema!
buna ziua... pe aceeasi tema..sunt o mama divortata la judecatorie..cu copil de 2 ani jumatate...si noi avem custodie comuna...si pt ca nu ne intelegem de nici un fel (fostul sot il doreste sa-l ia oricand..fara sa-i respecte programul, desi nu i-a platit nici un leu din pensie alimentara de 10 luni incoace)..am hotarat sa deschid eu o noua actiune STABILIRE PROGRAM DE VIZITA MINOR in care am cerut eu sa se stabileasca program de vizita ca sa nu mai am discutii..ce va stabili judecatoarea va fi sfant si vom respecta amandoi...si asa nu avem nici o discutie..eu i l-am mai dat de cele mai multe ori si la telefon si personal desi de fiecare data il trimiteam cu mancare si haine de schimb..asta e..deci cel mai bine apelati la instanta...
Va rog spuneti-mi daca ii datorati fostei sotii indemnizatie de intretinere avand in vedere ca ati spus ca aveti 50% program de vizitare. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita copil danielstoica77 danielstoica77 buna ziua. as dori sa va ma ajutati cu un sfat. in urma divortului am obtinut dreptul de vizita la fetita mea de 3 ani la sfarsitul fiecarei luni timp de trei ... (vezi toată discuția)
Masuri coercitive ..respectare hotarare divort !!!?? ion-alin ion-alin ..dupa pronuntarea unui divort care dureaza de un an si ceva in care mama copilului meu (fosta sotie ) nu mi-a permis sa -mi fac datoriile de tata ( lucru ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor de catre tata Roxanaci Roxanaci Buna ziua, Sotul meu a divortat in 2007. Hotararea de divort cuprinde doar faptul ca trebuie sa plateasca pensie alimentara, dar nimic despre drepturile de ... (vezi toată discuția)