Buna ziua.
Am lucrat in aceasta firma,unde seful meu era administratorul firmei,iar patronii fiind greci.
Comunicarea cu seful nostru direct era in mod evident defectuoasa iar in conditiile acestea am trimis mail superiorilor lui.In mod evident,a aflat,iar in momentul in care sa intamplat,ma sunat ,ma jignit cu cuvinte ce nu pot fi redate aici si mi-a zis sa-mi scriu demisia.Nu am facut acest lucru ptr ca nu am plecat de buna-voie,ci ma dat afara.Cum procedez acum,neexistand nicio demisie si nicio concediere.Ce ar trebui sa fac?
Mai am o intrebare:
mai sus scrie "in dublu exemplar".Eu trebuie sa trimit aceasta adresa in dublu exemplar,sau firma in momentul in care-mi raspund?
Multumesc
Depindeti cum trimiteti solicitarea:
- daca se depune la registratura societatii , atunci in dublu exemplar se intocmeste astfel incat un exemplar sa va ramana la dvs cu numarul de inregistrare
- daca se depune prin posta recomandata cu confirmare de primire , atunci se va trimite un singur exemplar ... la celalalt exemplar se va atasa recipisa cu confirmarea de primire.
Contract de munca
viviciorita
Buna ziua,
Lucrez la o firma privata de patru luni.Pana in prezent nu am primit nici un exemplar al contractului de munca vizat de ITM,desi mi s-a spus ca o ... (vezi toată discuția)