Am inteles.Dar mi-ati putea da un exp de cum sa formulez aceasta adresa?Pentru ca,sincer,nu as vrea sa dau gres,iar dumneavoastra avand studiile de specialitate m-ati putea ajuta foarte mult in aceasta situatie.
Multumesc
Si as mai avea o intrebare in momentul acesta: pentru zilele,orele lucrate in plus,care nu au fost platite niciodata,carei institutii m-as putea adresa?
Si pentru faptul ca imi trimite amenintari privind securitatea mea?
Situatia este destul de ingrata acum,cand superiorii lui au fost instiintati de lucrurile reale existente in firma,nu cele prezentate de catre administrator.Acum se comporta pur si simplu ca un tip care face parte dintr-o banda si cauta razbunare.Practic,ce mi s-ar putea intampla?
1. Domnule Administrator,
Subsemnata………………………………………domiciliata in ……………………....., str……………………, nr.…., bl….., sc……, ap…...., sect……, jud…………………………, posesoare a CI seria....…, nr………........, CNP……………………………………. , am fost/sunt salariat/a la SC……………………………......................., in functia de……………………, de la data ……………………pina la data…………………..
In teemiul art.8 alin.3 lit. a si b din HG nr.500/2011 coroborat cu art.34 alin.5 C.mun. , va rog sa-mi eliberati :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime in munca
- adeverinta pentru somaj - este bine sa o solicitati.
Data, Semnatura,
2. Nerespectarea dispozitiilor privind munca suplimentara poate fi sesizata ITM-ului, aceasta constituind contraventie sanctionat cu amenda de la 1500 lei la 3000 lei.
3. Referitor la amenintari, puteti depune plângere penala împotriva angajatorului.
Buna ziua din nou.Intampin o noua problema:fostul meu sef mi-a transmis printr-o colega ca va veni cu politia ca i-am furat 10 perechi de pantofi din stoc.Asa ceva nu exista,nu sa intamplat asa ceva,si va intreb daca e posibil sa faca asta?