avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta irevocavila ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta irevocavila ?

buna ziua
-in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest fapt.
sau
-cum poate ea deveni irevocabila fara interventia partilor din proces ?
va multumesc
sandry
milikka a scris:
da, se poate..
chiar daca nu sunteti parte in dosar :)

care sun pasii de urmat
multumesc
sandry
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
o cerere catre presedintele instantei. motivata-in care justificati interesul dvs pt obtinerea hot legalizate...

altfel..hot pronuntata in procesul in care nu ati fost parte si care a fost pronuntata anterior cauzei dvs nu constituie inscris nou pt o eventuala revizuire pe pct 5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac o hotarire definitiva si irevocabila?unde? mihaelasorin mihaelasorin Eu am divortat si nu mare idee cum sun actele acestea.stiu ca hotarirea trebuie sa o fac definitiva si irevocabila! in ce conditi se poate face si unde? ... (vezi toată discuția)
O astfel de sentinta; poate fi investita cu titlul executoriu?? Manole Dumitru Manole Dumitru O sentinta data de prima instanta, cu cale de atac, cu recurs in 15 zile de la comunicare; 1). Poate fi considerata ca fiind o hatarare \"Dfinitiva\" ? ... (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila goldfish goldfish cum procedez ca sa obtin pentru o hotarare, sa fie scris pe ea, mentiunea [b]definitiv si irevocabil?[/b] mentionez ca de 1 an nu s-a facut nici apel, nici ... (vezi toată discuția)