Buna seara,
se da urmatoarea situatie:
angajat concediat disciplinar.
dupa cateva zile, angajatorul emite o revocare a deciziei de concediere, dandu-si seama ca a emis-o ilegal, in timpul concediului medical.
angajatul iese din concediul medical si, imediat, angajatorul ii face o noua decizie de concediere.
intrebarile sunt urmatoarele:
- comunicarea primei decizii de concediere nu a dus la incetarea contractului de munca?
- si, daca da, pentru a se emite a doua decizie de concediere, nu trebuia intocmit un nou contract de munca intre angajator si angajat?
multumesc...
Instanta superioara poate modifica partial hotararea instantei inferioare.
O hotarare irevocabila nu poate fi atacata decat prin una din caile extraordinare de atac prevazute de C.proc.civ., si anume : contestatie in anulare si/sau revizuire.
respingerea contestatiei mele prin care cer anularea totala a deciziei de concediere trebuie neaparat sa insemne opusul ei, adica admiterea totala a concedierii? nu poate insemna si o anulare partiala a deciziei de concedere, asa cum a si specificat instanta tribunalului?
intreb asta pentru ca instanta curtii de apel nu a specificat ce inseamna respingerea contestatiei mele...nu ar fi firesc sa continue cu 2-3 cuvinte, spunand, de pilda: respinge contestatia...si, in consecinta, mentine ca valabila decizia de concediere....?
mai e o problema.
in perioada in care am fost reintegrat, am mai lucrat o luna si am plecat cu salarii compensatorii, corespunzatoare celor peste 12 ani de munca in companie.
este posibil sa mi le ceara si pe acelea inapoi?
Va rog un raspuns, d-le Freelis.... Salariile compensatorii s-au acordat pentru ca postul pe care initial instanta de fond m-a reintegrat , s-a desfiintat
Reintegrare salariat
acuta
Buna ziua.Va prezint urmatorul caz la care va rog sa ma ajutati:Am avut o concediere individuala in anul 2009 si in urma unui recurs datorita unor vicii de ... (vezi toată discuția)