In cazul concedierii individuale cu primirea de salarii compensatorii as dori sa stiu daca din suma primita de la compania care ma disponibilizeaza trebuie sa platesc pensie de intretinere fostei sotii.
Practica instantelor de judecata poate fi neunitara , iar o hotarare judecatoreasca se aplica in limitele ei si nu peste limitele ei ... nu cred ca exista in practica judiciara , eu nu am intalnit asa ceva, ca o hotarare judecatoreasca de stabilire a usa se refere si la eventualele venituri viitoare .
De altfel , infiintarea popririi se refera la venitul net lunar din salariu si nu din viitoarele venituri.
Deci nu am acoperire legislativa pentru astfel de situatii. Asta inseamna ca oricand ma pot trezi chemat in judecata de catre fosta sotie pentru cota parte din suma acordata de fostul meu angajator drept compensatie la disponibilizare.
Poprire
ldragos70
din cate stiam eu in cazul unei singure popriri valoarea popririi poate sa ajunga pana la 25% din salariu. Cunosc situatie in care poprirea a ajuns la 50%. ... (vezi toată discuția)