avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobandire teren folosit 15 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobandire teren folosit 15 ani

Buna seara,
detin o casa din anul 1997 ,intr-o comuna de langa Brasov.In spatele casei este un teren (proprietatea PRIMARIEI),care mi-a fost dat in folosinta,ce-i drept verbal , de catre primarie.As dori sa stiu daca exista vreo modalitate de a intra legal in posesia acestui teren.Mentionez ca terenul a fost folosit si ingradit inca din 1998 .Din acelasi an au fost plantati pomi fructiferi , varsta acestora ar fi una din dovezile ca am ingrijit si folosit terenul, este vorba de cca 500mp.
Va multumesc frumos pt. raspunsul dvs.
O seara buna tuturor
Buna seara,
pot sa-mi aleg , ca si salariat , banca la care sa-mi fie virat salariul.Angajatorul vireaza toate salariile la o singura banca , desi mai multi dintre angajati ar dori virarea acestora la bancile unde au credite sau isi fac diverse plati.Dar din pacate nimeni nu are curajul sa solicite acest lucru.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de concesiune: inadmisibilitatea invocarii uzucapiunii sorin123 sorin123 Am un teren de la primaria din Eforie Sud in folosinta ( concesiune ) pentru care am platit impozit anual si primaria vrea sa mi-l ia , cum pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Prescriptie achizitiva pentru terenuri aflate in proprietatea statului vivbog vivbog Parintii mei au mostenit un o proprietate cu o suprafata de 3000m2. Bunicii au primit un teren de la Consiliul Popular, in anul 1959, cu o suprafata de 1000m2, ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa taie pomi de pe terenul meu stefanupc stefanupc Buna ziua, Vecinul meu de proprietate a folosit fara acordul nostru (nu a solicitat iar noi nu ne-am interesat) timp de cativa ani (1990-2011) terenul nostru ... (vezi toată discuția)