Buna ziua! Am si eu o problema de lamurit. Daca am datorii la asociatie si vreau sa imi instalez apometre fara a avea posibilitatea de a achita integral datoria la asociatie, administratorul poate sa imi interzica montarea apometrelor pana la achitarea integrala a datoriilor? Exista undeva specificat acest lucru? Administratorul poate baga persoane in plus la plata fata de cei care sunt deja, fara a cere acest lucru persoana respectiva?
SCu tot respectul indraznesc sa va contrazic ,nu cred ca acest locatari este singurul cu debite restante si pentru care nu se merita efortul de a sigla,citi,calcula mai sunt si alți debitori in bloc dar sunt fericiti ca au instalate apometre deci administratorul poate depune efortul de a citi si calcula pentru ca este obligat sa le ia in considerare apometrele ,nu le poate spune ca nu poate citi si calcula la dansii pentru ca au restante.atunci nu mai poate calcula pentru încă un debitor in plus care dorește sa instaleze aceste apometre?nu mi se pare corecta aceasta atitudine a administratorilor si presedintilor de blocuri care cred ca pot recurge la asemenea metode având ca apărare faptul ca doresc sa recupereze debitele si asta le permite orice.
Normal, se instaleaza apometrele cu o firma autorizata , actele apometrelor si PV de sigilare in copii xerox se ataseaja unei cereri adresate presedintelui de asociatie pentru a se tine cont de citirii incepand de la data montarii.
Daca userul a intrebat inainte de lucrare , administratorul i-a comunicat acestuia exact durerea de care sufera, era nelamurit deoarece venea numai intrebarea, iar bani nema.Nu as vrea sa fiu in locul administratorului care sa stea toata ziua fara sa incaseze nici un ban in ziua aceea, dar toata lumea sa intrebe numai cat are de platit, sa mai reclame ceva,etc. .