avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Majorare pretentii in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Majorare pretentii in apel

Am castigat pe fond o suma de bani insa acum vinovatii au facut apel. Am voie sa cresc suma de ceruta, acum, in apel sau nu?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:54, 9 Martie 2013
Da, fiind vorba de o majorare a pretentilor initiale fara a fi vorba de noi daune cererea de majorare se va respinge de instanta de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel la hotarire proces civil ContSters382135 ContSters382135 Saptamina trecuta am primit prin poasta o sentinta judecatoreasca . Am chemat in judecata un verisor pentru daune lipsa de folosinta .La un miment dat am gasit ... (vezi toată discuția)
Drept comercial.acordare de daune-interese moratorii in recurs,este posibil? athahualpa athahualpa in fapt,as avea doua nelamuriri 1.Daca, in urma unui proces comercial, pe fond am avut castig de cauza la toate capetele de cerere, iar in apel mi s-a dat ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta sabinaincas sabinaincas in recurs se mai poate cere lipsa de folosinta? (vezi toată discuția)