avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil dobandit prin donatie poate fi executat?
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil dobandit prin donatie poate fi executat?

Buna ziua,

am un credit pe care nu l-am mai achitat din decembrie 2009. acum urmeaza sa primesc prin donatie un imobil. cei de la firma de recuperare pot executa silit acest imobil, dobandit prin donatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: theolina22 , utilizator 16:05, 13 Martie 2013
Nu ma prea pricep si ma intereseaza intrucat si eu am mostenit ceva de la un debitor impotriva caruia nu s-a inceput executarea silita si care primeste somatii de la firma recuperari si in ziua de azi desi a decedat de 2 ani. Va referiti la somatia trimisa de executorul judecatoresc dupa inceperea executarii silite? Pt. ca si cei de la firmele de recuperari trimit somatii, si banca trimite somatii, dar fara confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita contract telefonie radoimarian radoimarian Buna ziua, Ieri am primit o somatie de la un cabinet executor judecatoresc cu suma 6000 ron referitor la un contract telefonie mobila incheiat in anul 2003 ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)
Notificarea intrerupe cursul prescriptiei dreptului de a cere executarea silita? allexandru83 allexandru83 Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati o opinie asupra spetei urmatoare. Un prieten a contractat un credit acum patru ani.Nu a achitat ultima rata in cuantum ... (vezi toată discuția)