avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

un autoturism cumparat in timpul casatoriei si vindut inainte de a introduce actiune de divort mi face obiectul unui partaj?mentionez ca acest autoturism a fost achizitionat cu imprumut bancar si vindut pentru a inchide acel credit.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:50, 21 Martie 2009
Deoarece autoturismul a fost vandut dupa inceperea actiunii de divort, diferenta dintre pretul primit si achitarea creditului va face parte din masa partajabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj obligatii contractate in timpul casatoriei karmelika karmelika Buna seara! A intalnit cineva cazuri de partajare a obligatiilor contractate de soti in timpul casatoriei? Dupa divort, sotia a deschis o actiune de partaj ... (vezi toată discuția)
Executare silita / partaj bunuri comune - partaj de creditor m_ella2005 m_ella2005 Speta: In perioada casatoriei, sotii X imprumuta mai multe sume de bani (cu sau fara contract autentic) de la terti. Intr-un contract sunt trecuti ambii ... (vezi toată discuția)
Partaj mariacoman mariacoman buna ziua. doresc si eu lamuriri in legatura cu partajul care vreau sa-l fac in urma divortului. am dobandit o garsoniera in 1998 prin aport propriu si credit ... (vezi toată discuția)