avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chelt judecata introduse in chelt intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chelt judecata introduse in chelt intretinere

Am dat in judecata un proprietar pt restante. S-a facut si expertiza contabila platita de asoc (1000lei). Pt ca asoc nu a fost clara in calcule a fost nevoie de expertiza si de aceea instanta nu ne-a admis chelt de judecata. Noi totusi am introdus chelt cu expertiza, cu xeroxul actelor pt tribunal in tabelul cu cotele de intret. Omul face galagie, ca nu plateste, ca sentinta este def si irevocab. Ce sa facem? Daca el nu plateste, cine sa plateasca? Sa ma astept la vreo reclamatie, la vreun control? Ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 17:12, 15 Martie 2013
Pentru cporumbel, c.p. art. 258
"Fapte savârsite de alti functionari
Dispozitiile art. 246–250 privitoare la functionari publici se aplica si celorlalti functionari, în acest caz maximul pedepsei reducându-se cu o treime.
În cazul prevazut la alin. 1, pentru faptele prevazute la art. 246, 247 si 250 alin. 1–4, actiunea penala se pune în miscare la plângerea prealabila a persoanei vatamate, cu exceptia acelora care au fost savârsite de o persoana dintre cele prevazute la art. 147 alin. 1.
modificat de
Lege nr. 58/2008 - pentru completarea art. 258 din Codul penal din 19 martie 2008, M. Of. 228/2008".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Am fost dată în judecată (în pretenţii)de asociaţia de locatari pentru plata unor cheltuieli de întreţinere.La primul termen judecătorul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Plata expertiza mirusaby mirusaby Buna ziua, am si eu iarasi o problema : la adunarea generala din luna iun.2012 s-a hotarat schimbarea comitetului executiv, si efectuarea unei expertize ... (vezi toată discuția)
Actualizare lista de plata in baza hotararii instantei Anamaria Plevit Anamaria Plevit Buna ziua, Va rog un sfat. Am introdus o actiune in justitie avand ca obiect recalcularea penalitatilor de intarziere la asociatia de proprietari pentru ... (vezi toată discuția)