avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspundere patrimoniala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspundere patrimoniala

Buna ziua! Sunt in proces cu angajata mea, care a produs un minus la inventar. Minusul e dovedit prin acte contabile, insa ea se apara nerecunoscand paguba produsa si ca semnatura de pe fisa postului nu e a ei. Aceata fisa i s-a inmanat pentru a fi citita iar eu am verificat daca e semnata dupa mult timp. Acum, are vreo importanta aceasta fisa? S-a cerut expertiza grafoscopica, dar daca e e ferm convinsa ca nu a semnat-o a fost deacord.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 21 Martie 2013
Nu am auzit asa ceva ce va relatat avocatul dvs .. nesemnarea a 3 fise de inventar duce la pierderea litigiului ...:-/
Angajata nu recunoaste semnatura dupa ultimele 3 fise, iar daca la expertiza grafoscopica reiese ca nu e semnatura ei, e piedut. Eu chiar pu pot sa cred!!!!!!
Daca sigur a semnat, nu are cum sa iasa altceva la expertiza ... dar restul fiselor cine le-a semnat?
Si daca nu le-a semnat ea, registrul a inceput sa-l semneze in fata mea, dar daca au ramas acele fise si a pus pe altcineva sa le semneze ca a ramas in magazin vreo cateva zile pentru verificari?
Daca este asa, acea persoana poate sa recunoasca ca a fost pusa de salariata sa le semneze in locul ei ...

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala a salariatului - rog urgent raspuns cati81 cati81 Buna! Am lucrat acum 2 ani ca sef de magazin la o firma destul de cunoscuta. In momentul angajarii, m-au condus in magazin, m-au prezentat ca noua sefa si ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)
Raspundere materiala angajat zsorox zsorox buna ziua, am si eu o intrebare, ieri am semnat un contract de munca, postul se numeste \"documentarist ordonare logistica\", in fisa postului apare la ... (vezi toată discuția)