avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achitare pret imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achitare pret imobil

Buna ziua,

Daca pretul unui imobil care se vinde va fi achitat de catre cumparator in contul unuia dintre coproprietarii ce vand acel imobil, cand anume se face acest trasfer si in ce conditii? Notarul trebuie sa fie prezent la banca sau e suficient ca la incheierea contractului sa se prezinte si dovada efectuarii transferului de bani?
Cum se pot asigura ceilalti coproprietari ca titularul contului in care se face plata la va trasfera partea cuvenita?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 06:33, 17 Martie 2013
Nu, Alex!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare locuinta prin prima casa Carmen Dumitrescu Carmen Dumitrescu Va rog sa-mi spuneti ce documentatie trebuie sa detina un vanzator care vinde un apartament prin PRIMA CASA,pasii care trebuie sa-i urmeze si in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Vreau să vând un apartament, însă cumpărătorul are banii la o bancă din norvegia. cum se procedează la notar că să nu fie probleme pentru părți? Sumu Sumu Buna ziua! Vreau să vând un apartament însă cumpărătorul are banii la o banca in Norvegia, iar tranzacția banilor ar dura două zile. Cum se procedează ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament cu bani de la sora mea. e adevărat că nu se poate vinde fără acordul ei și că are dreptul la toți banii din vânzare? Eduard Obogeanu Eduard Obogeanu S\'a cumparat un apartament, pe numele meu...dar cu banii trimisi de sora mea, online prin card bancar din Franta in Romania. S\'a trebuit sa se faca plata ... (vezi toată discuția)