nu dorinta de a argumenta va lipseste ci chiar argumentul, doar am pus in discutie o problema, nu sunt lipsit de respect pentru nicio profesie si nicio meserie, nu amenint niciodata, decat eventual amenintarea legitima (juristii stiu ce spun), dar nici nu sunt de acord cu cvasiargumente tale quale, am aplecare spre interpretare logica juridica si nu pe opinii exprimate pro domo, iar daca asemenea argumentele le-ar folosi cineva in instanta si mi-ar fi adversar mi-ar usura enorm misiunea. pana la urma, unele asa zis argumente pe care le-am vazut sunt pohta ce pohtesc si sunt masura propriei dorinte. v-am invitat si invit si pe toti ceilalti participanti sa ne exprimam opiniile netarate de propriile interese, invit pe cei cca. 200 de forumisti, mai ales pe juristi sa-si exprime opiniile si ma declar, sincer, dispus sa le accept pe cele contrare a lor mele cu conditia ARGUMENTELOR bazate pe litera si spiritul Const. si legii. in rest va asigur de intreaga mea consideratiune si respect pt. profesiile domniilor voastre invecinate cu a mea.
PS: asta este intradevar antologica, citez "Mediatorii fac informarea GRATUIT, dar nu DEGEABA.
Aplauda"
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook