avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs.Necesitate angajare aparator.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs.Necesitate angajare aparator.

Am o problema in legatura cu un dosar penal. Am un dosar penal pentru refuz recoltare probe biologice, am fost judecat la judecatorie pe 21 decembrie am recunoscut fapta si am primit 6 luni cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani si sase luni. Dar procurorul a facut recurs nefiind multumita de pedeapsa. Acum pe 21 martie am termen la Curtea de Apel. Intrebarea mea este: Ma pot prezenta fara avocat, din motive financiare nu imi mai pot permite sa platesc avocatul. Daca cineva cunoaste procedura imi poate spune si mie care sunt riscurile , daca nu imi angajez avocat. Va multumesc pentru atentie si astept raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 09:15, 23 Martie 2013
Bine ca nu s-a intamplat mai rau.
Multa sanatate si aveti grija ca in acest termen de 2 ani si 8 luni sa nu mai savarsiti vreo infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare.procurorul a atacat sentinþa. ariana03 ariana03 Buna ziua Am fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice cu imbibatie alcoolica peste limita legala la 2 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Liber la fond, se mai face recurs? ralukastrugaru ralukastrugaru daca la fond e pus liber iarasi de catre tribunal curtea se mai sesizeaza sa faca recurs? multumesc . (vezi toată discuția)
Recurs sentinta penala georgiana.td georgiana.td In urma cu o luna am primit o condamnare de 1,5 ani , cu executare , pentru ca am circulat cu masina avand permisul suspendat . Pedeapsa a fost aceasta ... (vezi toată discuția)