avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie disponibilizare

Buna ziua,
As dori sa intreb cum trebuie sa ma pregatesc sau mai bine ce ar trebui sa mai stiu pentru un proces de disponibilizare.
Firma la care lucram a incercat sa ma dea afara prin cercetare disciplinara nu a reusit si apoi am fost disponibilizat.Bun pana aici nimic deosebit doar ca pe actele de disponibilizare mi-au gresit functia. Daca cineva ma poate ajuta sa imi spuna ce sa am in vedere si ce documente ar trebui sa am ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 19 Martie 2013
Intocmirea deciziei cu alta functie nu duce la nulitatea deciziei.
A trecut un an de atunci. decizia o am. Ideea este ca a fost data instintarea apoi decizia la 3 luni distanta si nu au sesizat si nici nu au emis alte hartii.Peste o luna am procesul.
In instanta ma intereseaza pe mine la ce sa ma astept. Ce argumente ar putea aduce firma?
Asta este problema mea!

Va multumesc anticipat
Poate aduce ca argument o eroare materiala si pana la urmatorul termen sa depuna decizia rectificativa ... ati solicitat nulitatea deciziei numai pe acest motiv ?
Asta chiar nu o inteleg avand in vedere ca s-au intocmit nu un singur act ci mai multe cu acceasi eroare. Avand in vedere faptul ca aceste documente sunt vazute de jurisiti, personal etc nici un departament nu a vazut? Nu cred!
Exista o posibilitate , nu am spus certitudine ...am vazut in practica decizii care s-au depus inainte de finalizarea dezbaterilor ... si litigiul a ramas fara obiect ..

Alte discuții în legătură

Acte primite la eliberarea din funcție ContSters225880 ContSters225880 Ce acte trebuie să primești la desfacerea contractului de muncă atunci când ești eliberat din funcție? (vezi toată discuția)
Concediere gritosu gritosu Buna seara, am o problema si sper sa gasesc un raspuns. In data de 22,01,2013 seful meu a venit la munca si mi-a spus ca vom inceta coaborarea. Din acel ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz, absente nemotivate Dragos Stefan Dragos Stefan In cazul in care unui salariat i se aproba demisia cu preaviz, si absenteaza nemotivat de la aprobarea demisiei, angajatorul decide suspendarea c.i.m pe ... (vezi toată discuția)