Buna ziua,
As dori sa intreb cum trebuie sa ma pregatesc sau mai bine ce ar trebui sa mai stiu pentru un proces de disponibilizare.
Firma la care lucram a incercat sa ma dea afara prin cercetare disciplinara nu a reusit si apoi am fost disponibilizat.Bun pana aici nimic deosebit doar ca pe actele de disponibilizare mi-au gresit functia. Daca cineva ma poate ajuta sa imi spuna ce sa am in vedere si ce documente ar trebui sa am ?
A trecut un an de atunci. decizia o am. Ideea este ca a fost data instintarea apoi decizia la 3 luni distanta si nu au sesizat si nici nu au emis alte hartii.Peste o luna am procesul.
In instanta ma intereseaza pe mine la ce sa ma astept. Ce argumente ar putea aduce firma?
Asta este problema mea!
Poate aduce ca argument o eroare materiala si pana la urmatorul termen sa depuna decizia rectificativa ... ati solicitat nulitatea deciziei numai pe acest motiv ?
Asta chiar nu o inteleg avand in vedere ca s-au intocmit nu un singur act ci mai multe cu acceasi eroare. Avand in vedere faptul ca aceste documente sunt vazute de jurisiti, personal etc nici un departament nu a vazut? Nu cred!
Exista o posibilitate , nu am spus certitudine ...am vazut in practica decizii care s-au depus inainte de finalizarea dezbaterilor ... si litigiul a ramas fara obiect ..
Concediere
gritosu
Buna seara, am o problema si sper sa gasesc un raspuns.
In data de 22,01,2013 seful meu a venit la munca si mi-a spus ca vom inceta coaborarea. Din acel ... (vezi toată discuția)