avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara neplatita

Buna ziua am nevoie de ajutor din partea unor specialisti sunt divortara de dstiva sni si din luna septembrie octombrie decembrie februarie fostul sot nu a mai depus pensia alimentara as dori sa stiu ce ar trebiu sa fac ca sa pot obtine pensia fin urma doresc sa spun ca fostul sot nu vixiteaza copilul de 3ani de cand nu mai suntem impreuna .va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: surugiu2007 , utilizator 19:10, 21 Martie 2013
Da si eu as vrea sa pot lua legatura cu el dar refuza orice contact cu noi deoarece el are o alta familie care nu stie de existenta noastra sau mai bine zis a fetitei si fetita are 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie butil78 butil78 a fost obligat de instanta sa plateasca suma de 665 ron lunar si din urma 4500 ron a platit 3 luni cate 1200 ron,si acum 1 luna l-au dat afara de la munca.ce ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez pensia alimentara mesesanliana mesesanliana Buna ziua doresc sa ma sfatuiti cum pot recupera pensia alimentara pt fetita mea are 15 ani sunt divortata de tatal ei de multi ani care este plecat in ... (vezi toată discuția)
Divort -pensie alimentara daca tatal nu lucreaza raluka28 raluka28 cum pot beneficia de pensia alimentara daca fostul sot nu lucreaza ? (vezi toată discuția)