Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul m-au impins sa chelui in jur de 70% din suma de pe card, care nu era mica, in jur de 20000 RON. Am platit timp de cateva luni rata, dupa care ramanand si fara loc de munca nu am mai putut achita nimic. Intre timp, dosarul a ajuns la o firma de recuperari care a incercat sa-si recupereze banii, fara succes inca. Dosarul a ajuns acum la un executor care la randul lui incerca sa recupereze suma, care este acum mult mai mare, adaugandu-se diverse penalitati. Am primit o scrisoare prin care mi se spune ca urmeaza sa fiu executat silit daca nu platesc suma respectiva. Mentionez ca momentan nu posed nici un bun pe numele meu si nu am depus nici o garantie. Astazi am verificat cardul de debit si am constatat ca am un sold pe minus exact cu suma respectiva, cardul fiind de la alta banca decat aceea de la care am avut cardul.Stiu ca in astfel de cazuri se urmareste persoana si se face poprire pe salariu, dar nu mai mult de o treime.
Intrebarea este: Avand acel sold negativ cu suma pe care trebuie sa o platesc, cum se procedeaza? Nu sunt angajat momentan, dar daca voi fi si voi primi salariul pe card, cum voi putea scoate banii?
Va multumesc
Sa platiti o taxa de timbru, altfel cererea dvs nu se judeca. E vb de cererea adresata instantei, desigur.
Taxa de timbru e de 194 de lei plus un timbru judiciar de 0.3 lei
Poprire la banca
sonya33
buna ziua, am semnat ca fidejusor pt o societate, nestiind ce reprezinta termenul, eu eram imputernicita societatii; societatea nu si-a respectat obligatiile ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
michella73
Buna ziua,
in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)