avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme pe scara de bloc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme pe scara de bloc.

Situatia este urmatoarea : pe o scara de bloc cu 9 apartamente , 7 apartamente vor sa fie montat interfon la intrare si 2 apartamente nu vor. Ba mai mult, se opun cu vehementa. Apartamentele sint proprietate particulara. Motivele celor care se impotrivesc sint de natura personala, mai exact au dispute ma vechi cu alte persoane care vor interfon . As vrea sa stiu daca exista posibilitatea de a monta interfon impotriva vointei celor 2 apartamente.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:07, 10 Aprilie 2013
Dragut ca mai primit pareri. :D Speram sa faceti si dv. demersuri, ceva, asa cum va spusesem.
In cazul de fata este vorba de o singura familie (o mama si 2 fete gemene, necasatorite, de aproximativ 40 de ani - fetele) care are 2 apartamente si careia vrem sa-i cumparam noi, cei care dorim instalarea, cite 2 taguri de apartament. Dar nu vor nicicum. De fapt aceasta atitudine este o "boala veche" a respectivei familii, care nu este de acord cu ceva, asa de dragul contradictiei. Totul este agravat de circul pe care-l fac. Este incredibil . Gura lor se aude la o distanta de citeva scari de bloc. Azi este duminica; de miine vom incepe ceva demersuri . Toate sfaturile si parerile dumneavoastra, ale tuturor, imi sint de un real ajutor, fapt pentru care, inca o data, va multumesc atit in numele meu cit si ale celorlalti colegi " de situatie". Va tin la curent cu desfasurarea ostilitatilor. Sa aveti o duminica perfecta.
Pai demersul initial recomandat de mine era consultarea statutului asociatiei.
Regula ca daca nu achita nimic , tot acelasi lucru vor primi nimic este constitutionala. Degeaba vor tipa daca nu scot ceva gologani macar pentru chei... .
Pai vor scoate si bani; tot pentru ca asa a decis adunarea. Constitutional.
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
Liliana Gradinaru, Avocat

Alte discuții în legătură

Butuc pe cota indiviza sau pe apt unlocatar unlocatar Buna ziua Am schimbat butucul atat de la usa intrare cat si de la usa subsol . Am facut 32 chei care le-am pus ca pret in mod egal celor 16 ... (vezi toată discuția)
Intrare cu interfon, vicpalag vicpalag Buna ziua! Avem o problema la un bloc cu 20 de apartamente, in legatura cu montarea interfonului de la intrare in bloc. Din toti locatarii(20 ap.), 19 au ... (vezi toată discuția)
Montare interfon ContSters23466 ContSters23466 In blocul unde locuiesc a existat interfon, dar cineva cu buna stiinta l-a stricat pentru a fi montat un alt interfon, adica sa faca rost de niste bani. Eu nu ... (vezi toată discuția)