avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme pe scara de bloc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme pe scara de bloc.

Situatia este urmatoarea : pe o scara de bloc cu 9 apartamente , 7 apartamente vor sa fie montat interfon la intrare si 2 apartamente nu vor. Ba mai mult, se opun cu vehementa. Apartamentele sint proprietate particulara. Motivele celor care se impotrivesc sint de natura personala, mai exact au dispute ma vechi cu alte persoane care vor interfon . As vrea sa stiu daca exista posibilitatea de a monta interfon impotriva vointei celor 2 apartamente.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:07, 10 Aprilie 2013
Am instalat interfonul. [EDIT = "Doamnele"] au refuzat tag-urile ; apoi au venit si au facut putin circ. Acum este liniste. Sper ca "definitiv". Va multumesc tuturor pentru sprijin. Sa auzim numai de bine.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
elga50, moderator
Ar fi corect sa le informati ca la intretinere le vor aparea costuri chiar daca nu vor chei. :D
La ce costuri va referiti ?
Costurile cu interfonul, cu intretierea lui. E ca la lift, poate sa nu vrea toti, el exista si cheltuielile se impart.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Butuc pe cota indiviza sau pe apt unlocatar unlocatar Buna ziua Am schimbat butucul atat de la usa intrare cat si de la usa subsol . Am facut 32 chei care le-am pus ca pret in mod egal celor 16 ... (vezi toată discuția)
Intrare cu interfon, vicpalag vicpalag Buna ziua! Avem o problema la un bloc cu 20 de apartamente, in legatura cu montarea interfonului de la intrare in bloc. Din toti locatarii(20 ap.), 19 au ... (vezi toată discuția)
Montare interfon ContSters23466 ContSters23466 In blocul unde locuiesc a existat interfon, dar cineva cu buna stiinta l-a stricat pentru a fi montat un alt interfon, adica sa faca rost de niste bani. Eu nu ... (vezi toată discuția)