avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repunere pe rol a cauzei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repunere pe rol a cauzei

Bun, am inteles ca trebuie sa fac o cerere de repunere pe rol a cauze cf art245 pct 1 C.proc.civ. dar in situatia in care eu sunt in recurs, la ce instanta depun cererea: la cea la care am depus cererea de recurs sau la tribunal unde se afla dosarul acum? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:08, 19 Septembrie 2009
Dupa 1 an de la luarea masurii suspendari cauzei se constata perimarea si nu suspendarea.
scuze asa este ma gandeam la altceva. este adevarat dupa un an se constata perimarea:">
buna ziua .va rog sa imi spuneti ptr o cauza care a fost suspendata in baza art 155 indice 1, si cu drept de recurs pe durata suspendarii ce trebuie introdus recurs sau cere de repunere pe rol, eu cred ca recurs asa cum a fost dispus dar am nevoie de o confirmare
@ana cata

Solicitati repunerea pe rol a cauzei, daca n-ati facut-o pana acum.
Aveti grija ca la termenul stabilit de instanta sa va indepliniti obligatiile stabilite in sarcina dvs., altminteri instanta va suspenda din nou pricina.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei floring64 floring64 Împreună cu mai mulţi colegi de serviciu, prin intermediul sindicatului am acţionat Ministerul Administratiei si Internelor în judecată pentru diminuarea ... (vezi toată discuția)
Recurs la incheiere de sedinta pt suspendare in baza art. 155.1 c.p.c. vs perimare Krissia . Krissia . Am o cauza deschisa pe somatie plata. In 15.06.2013 instanta a dispus suspendarea cauzei in baza art. 155.1 C.p.c. pe motiv ca nu am depus la dosar dovada ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol dosar de divort mihai62 mihai62 la repunerea pe rol in dosar de divor,actiunea trebuie motivata? daca da,aceasta motivare trebuia trimisa odata cu citatia de chemare in instanta(termen)? (vezi toată discuția)