buna ziua,acum ceva timp am cumparat o masina inmatriculata pe Arges,cu taxa platita,dovada de la ANAF aproape toate in regula,numai ca ...pe spatele talonului era scris increedintata catre...am fost sa fac programare la RAR dar surpriza,mi-au spus ca au calculatoarele blocate...am tot insistat saptamani la rand,dar culmea e ca au fost deblocate odata cu intrarea timbrului de mediu 2013.Evident am ca am reincercat sa depun actele pentru transcriere de proprietate,numai ca in afara de adeverinta de la ANAF,acum au nevoie si de chitanta...lucru care eu nu il am.Ce e de facut???precizez ca masina a fost achizitionata de la un tip de samsar care nu are numele pe nici un act al masinii...eu detin toate actele masinii plus actul de vanzare cumparare.va multumesc anticipat si imi cer scuze pentru deranj.
in realitate este doar un duplicat dupa chitanta,care este pe numele primului propietar si mi-a fost inmanata pe loc,mai mult a durat sa stau la rand.Partea ciudata sa zicem asa...e ca cei de la ANAF din judetul meu au zis ca era practic imposibil sa recupereze pana si banii aceia atata timp cat toate actele necesare sunt la mine.asta imi da de gandit,si cred ca am sa renunt la masina.prea multa chinuiala.va multumesc pentru raspunsuri.
Taxa timbru poluare
bucadr
Buna ziua,
Am primit un instiintare de restituire a taxei de poluare in data de 5 februarie. Banii Trebuiau ridicati in data de 24 februarie dar de la ... (vezi toată discuția)