avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic indrumator
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic indrumator

Buna ziua.
Caut consilier juridic definitiv in vederea incheierii contractului de indrumare profesionala.
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 10:16, 15 Mai 2013
De la Colegiu mi s-a spus ca nu ma pot ajuta in acest sens, iar cunostinte - consilier juridic definitiv nu am. Avand in vedere ca m-am inscris in Colegiu in luna februarie 2013, credeti ca va fi o problema daca nu mi-am gasit pana la ora actuala indrumator?
Multumesc.
Parerea mea este ca nu, consider ca trebuie sa va gasiti un indrumator pana dati definitivatul, respectiv 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator? naomi_naomi naomi_naomi Buna seara, M-ar interesa cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator? Respectiv, daca pentru inscrierea in CCJ trebuie sa fiu angajata cu ... (vezi toată discuția)
Exista pe acest site consilieri juridici definitivi, membri ai ccj bucuresti din pitesti? IOANIDE16 IOANIDE16 Caut un indrumator consilier juridic definitiv membru ccj Bucuresti din Pitesti care sa ma ajute cu contractul dr indrumare! (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant fara indrumator RazvanCRazvan RazvanCRazvan Buna ziua, Sunt un proaspat absolvent de studii juridice, angajat in functia de consilier juridic de cateva luni si pana in prezent nu am gasit un consilier ... (vezi toată discuția)