avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil

Buna ziua,

Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii. Intentionez sa achizitionez un imobil prin licitatie si as vrea sa stiu care este procedura si care ar fi costurile ascunse ( asta in cazul in care exista asa ceva) Am incercat sa vb cu dnul executor dar nu a fost incantat de subiect si nu mi-a furnizat nici o informatie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: eusiatat , utilizator 14:42, 28 Martie 2013
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament adjudecat eva74 eva74 buna ziua, vreau sa cumpar un apartament prin licitatie de la bana dar impozitul nu este platit de 3 ani si proprietarul mai are si masini pt care nu a platit ... (vezi toată discuția)
Cum intabulez un apartament cumparat la licitatie danson danson am cumparat un apartament prin licitatie si am fost la cartea funciara pentru intabulare iar acolo m-i s-a cerut o chitanta cu plata impozitului pt. tranzactie ... (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua locuinta hunedoreanul hunedoreanul Iata care e problema. In anul 2009 am obtinut la licitatie un apartament in Hunedoara. Mi a fost inmanat un act de adjudecare precum a procesul verbal de ... (vezi toată discuția)