avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul somaj

Buna ziua. Am lucrat la mai multe firme timp de 4 ani fara intrerupere. De la 1 oct 2008 nu mai lucrez , dar intre timp am terminat si facultatea . Am luat licenta in luna februarie. As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez pentru depunerea actelor necesare acordarii indemnizatiei de somaj si cum se va calcula aceasta tinand cont ca am si lucrat dar am si absolvit studiile superioare. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 00:04, 1 Martie 2009
Pentru a beneficia de somaj in Romania trebuie sa realizeze venituri in tara si sa plateasca contributia la somaj. Cum acest lucru nu s-a intamplat, nu va putea beneficia de somaj aici. Daca a lucrat legal in Italia poate incerca acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj stefyky85 stefyky85 Buna ziua!As vrea si eu sa primesc raspuns la niste intrebari: 1. Am incheiat trei ani de studiu in invatamint superior,fara insa a ma inscrie la sesiunea din ... (vezi toată discuția)
Somajul candybya@yahoo.com candybya@yahoo.com am lucrat doi ani jumate ,deoarece nu aveam bacul dat anul acesta m-am hotarat sa il dau si ca sa il pot da a trebuit sa imi dau demisia vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Somerul indemnizat poate deveni somer absolvent? adrian_sinkievici adrian_sinkievici O persoana este trimisa in somaj de catre angajator cu 3 luni inainte de a absolvi o facultate. Poate respectiva persoana dupa absolvirea facultati (somera ... (vezi toată discuția)