avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutor pentru a \'\'fenta\'\' banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutor pentru a ''fenta'' banca

am un credit la Banca....problema este ca am niste bunuri pe numele meu...dak le vand unui apropiat (nu este ruda cu mine), in perioada cand nu mai platesc ratele, firma de recuperare mai poate anula contractul de vanzare cumparare...stiu ca dupa 6 luni de regula se vinde creditul....este de nevoi personale si sunt la zi cu platile...am salariu, dar nu mai fac fata ...vreau sa imi faca poprire, dar sa nu se atinga de bunuri.......astept sfaturi......
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
gi-jane2, moderator
nu mai accepta nimeni refinantare la credit fara ipoteca....deci fara garantie....asta e problema...doar o lungire a creditului cu 2 ani ceea ce ar mai scadea putin din rata...insuficient pentru mine...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
ionut_daniel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de vanzare cumparare incheiat intre parine si copil poate fi anulat de banca? Iuliappsc Iuliappsc Buna seara, am si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme, o sa incerc inainte de asta sa prezint putin situatia mea. Am un credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de administrator al unei SC am luat o linie de credit garantata de FNGCM pe de o parte si eu in calitate de avalist al unui BO. Eu si ... (vezi toată discuția)
Cedare bunuri comune celuilalt sot ionut_tuta ionut_tuta As vrea sa stiu daca pot ceda partea mea de proprietate a apartamentului comun, cumpărat de noi după căsătorie, la care suntem coproprietari, pe cale ... (vezi toată discuția)