Buna ziua,in data de 29 martie 2013,in urma AG a asociatiei am fost votat ca noul presedinte de asociatie,ulterior am inteles ca nu am voie,locuinta in care stau este pe numele parintilor,eu nefiind proprietar,din legea 230/2007 stiu ca mi se permite doar sa votez in numele parintilor daca am imputernicire din partea lor,as vrea sa stiu daca pot ocupa legal functia de presedinte al asociatiei sau membru al comitetului in aceste conditii.Asociatia are mari probleme,fostul presedinte cu administratoarea,cenzorul si inca un membru au furat ca in codru,in prezent inregistram datorie de 650.000 ron.Ma tot gandesc daca are rost sa ma leg la cap cu aceasta ascociatie in conditiile de fata,mentionez ca am doar titlu onorific nu vreau bani,ma gandeam doar sa incerc sa fac curat,dar se pare ca sunt presiuni din partea unor functionari ai primariei sa oblige oameni la plata datoriei,etc.....multumesc
Nu am avut cui si cand sa spun,totul s-a intamplat in cateva minute dupa care toti au plecat acasa,deci pana la urma nu pot ocupa functia,adica la o sesizare o sa fiu nevoit sa demisionez oricum nu?
Cum s-ar zice ati fost luat in vartejul sentimentelor proprietarilor si cand v-ati trezit din vis erati "uns".
Demisionati, domnule, sa fiti si dv. linistit ca nu va prinde cineva si sa infundati puscaria....si proprietarii sa se invete minte sa mai seduca si abandoneze atat de neverosimil de rapid organul de conducere. Asa le trebuie!
Demisionati, sfatul meu sincer! :)
Demisionati doar pentru linistea dumneavoastra. Iar postarea de mai sus cu faptul ca v-ar prinde cineva si infundati puscaria e o gluma. Trebuia postata maine de 1 aprilie dar e o gluma in avans.
Daca vreti, va pricepeti si sunteti sustinut, faceti-va treaba ca presedinte. Nimeni nu o sa va pedepseasca pentru asa ceva.
Dar daca ramaneti presedinte sterget-va din minte aceste framantari pentru a va putea indeplini sarcinile. Daca nu reusiti sa scapati de aceste framantari si nelinisti, puneti un pic ordine in activitatea comitetului si preluati in perioada urmatoare functia administratorului numind alt membru al comitetului ca vicepresedinte. Apoi in urmatoarele 3 luni organizati alegeri numai pentru alegerea altui presedinte. Va sugerez sa fiti administrator pentru ca aveti atestatul de administrator. Asa puteti sa administrati bine asociatia si chiar dintr-o pozitie importanta pentru care aveti si calificare.
Bun sfatul Domnului Adriantot, cum dealtfel si Doamna elga v a sugerat ceva , in concluzie : aveti atestat de administrator , ocupati aceasta functie caci aveti mult , mult de lucru , iar la presedintie lasati pe altii , respectiv pe cel care a fost ales vicepresedinte .
Va doresc , spor la treaba !
Imi pare rau sa vad ca toti care vor sa vina in asociatii sunt pusi pe furat,cel putin la mine in asociatie,dupa o discutie cu membri comitetului si administatorul,am realizat ca sunt dispusi sa faca si ei compromisuri in ceea ce priveste "ciugulitul" pe viitor,sincer nu puteam singur contra tuturor sa fac mare branza,am demisionat,demisia am scris-o pe o coala alba,am mentionat ca demisionez din functia in care am fost ales cu doua zile in urma si am mentionat si ca incepand cu data de azi ma consider demisionar,am pus data si am semnat,administratorul a inregistrat-o in registrul de casa si gata,cred ca este ok.o sa fac asociatie la nivel de scara de bloc,sa ma ajute cineva daca stie exact demersurile.Nu cred ca aceste furturi sunt fara acordul celor din primarie din moment ce nu se rezolva mare branza.
Demisie
pandatao
Buna ziua!
Ce se intampla in situatia in care presedintele unei asociatii isi da demisia, Il numeste pe singurul membru ramas in Comitetul Executiv ca sa ... (vezi toată discuția)