Buna ziua, in urma cum 2 saptamani am fost implicat intr-un incident... am fost lovit in club eu si un amic de catre mai multi sportivi, cunoastem agresorii. Osul de sub ochi mi-a fost rupt si a fost nevoie de interventie chirurgicala pentru fixarea lui cu o placa de titan de 5/5cm si surube, am fost taiat sub ochi pentru aceasta interventie deci imi va ramane o cicatrice, am stat in spital timp de 6 zile. Posed un certificat medico-legal de 35 de zile iar amicul meu unul de 6. Agresori ne-au cautat pentru a nu depunde plangere si a ajunge la o intelegere...as dori sa imi spuneti dumneavoastra pentru ce suma de bani sa ajung cu dansi la o intelegere pentru a nu fi prostiti! multumesc!
nu se fereste.dar nu stie exact nimeni toate datele,de ce suma dispun acele persoane,cat sunt dispuse sa plateasca pentru a depasi aceasta situatie...
p.s. eu as cere8000-10.000 euro dar asta legat de faptul ca nu am inteles fff bine termenii medicali si pt ca mi s-a parut ca este ceva f serios ( rana aceea sub ochi cu proteza...).
poi fiind sportivi a unei echipe renumite din divizia A..sa nu apara in presa scandalul, sa nu afle sponsorii ar face tot posibilul sa fie bine...tin sa mentionez ca placa a costat 2000 de lei plus alte cheltuieli "specifice romanesti"!
Dumneavoastra credeti ca suferinta respectiva poate fi evaluata la suma de 10.000 euro? Pai daca tot au facut circ, de ce sa nu plateasca si biletul de intrare? Ar trebui sa luati in calcul cat castiga ei si cat ar putea pierde daca s-ar ajunge in penal. Eu as cere 30.000 euro, macar sa stiu ca ii doare si pe ei, astea fiind daune morale.
Succes!
Vatamare corporala
rvr
In urma cu 4 zile in am avut o mica altercatie verbala cu un vecin de la bloc. La un moment alt vecin a simtit nevoia sa faca dreptate si mi-a dat fara ... (vezi toată discuția)