Unei cunostiinte i-a decedat sotul in urma cu un 8 luni acesta avea la momentul respectiv un credit pe care nu reusise sa-l mai achite de peste 6 luni iara dupa deces aceasta a primit tot felul de instintari pe numele sotului.
Intrebara mea este urmatoarea poate avea ea vreo problema avand in vedere ca aceasta nu a primit vreo mostenire de la acesta si de asemenea creditul luat de acesta este un credit de nevoi personale fara garantii imobiliare din cate am inteles.
Multumesc
Daca nu are nimic de mostenit poate renunta la mostenire.
Sa se gandeasca bine.
Daca are ceva de mostenit, orice, in caz de renuntare pierde dreptul.
Daca exista bunuri ar fi bine sa consulte un avocat ca sa nu faca vreo prostie si sa nu o mai poata indrepta.
Daca exista si copil situatia este aceeasi.
Cand am facut un credit, e adevarat cu multi ani in urma, la banca m-au obligat sa fac o asigurare de viata, desi valoarea creditului nu era mare. Banca beneficia de asigurare daca pateam ceva, si restul revenea familiei. Banii pentru asigurare mi-au fost retinuti la inceput, nu am primit toata suma luata imprumut. Trebuie verificate actele de imprumut.
In loc de 3500 roni am primit 3100 in mana, si am semnat pe loc asigurarea de viata care a fost obligatorie. De aici deduc ca e cum zic eu. Ce conteaza cum ii spune din moment ce ti se retine de la inceput o suma care e mare daca o consideram procentual?!
Conteaza cum ii spune. Daca la inceput ati platit comisionuld e acordare, iar asigurarea de viata a fost inclusa in rata, si rata nu a fost platita, nu a fost nici asigurarea.