avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie copil major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie copil major

Buna ziua!
Am platit unui copil din afara casatoriei pensie alimentara pana la 18 ani asa cum era in hotararea judecatoreasca. Acum copilul are 19 ani si e in clasa a 12-a si m-a dat in judecata pentru pentru pensie alimentara. Intrebarea mea este daca ma poate obliga sa ii platesc din urma de la 18 ani sau din momentul in care m-a dat in judecata si care este cuantumul pensiei avand in vedere ca mai am 2 copii minori?
Cel mai recent răspuns: jully3tt3 , utilizator 11:24, 4 Aprilie 2013
Nu veti plati din urma si nu pt ca aveti copii, ci pt ca putea sa ceara , iar daca nu a facut-o, se poate intelege ca nu a avut nevoie. Va scie pe cerere de chemare in judecataa ce anume doreste si de cand. Veti primi citatia cam cu o luna doua inainte de judecata. Ziceti ca a fost depus dosarul pe 28, va scrie pe portal si cand veti avea termen de judecata.

Va multumesc mult pentru rasunsuri !
O sa trebuiasca sa mergem la mediator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru 2 copii minori Cretu44 Cretu44 Buna ziua, as dori prin intermediul dumneavoastra sa mi se raspunda la urmatoarea intrebare: In perioada imediat urmatoare eu si sotia mea urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara SamTea SamTea buna ziua! fiica mea in varsta de 21 de ani, studenta la zi anul 2, nu beneficiaza de pensie alimentara din partea tatalui sau deoarece acesta nu considera ca ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie alimentara dupa nasterea celui de al doilea copil ContSters317434 ContSters317434 Buna ziua, Am nevoue de un sfat. Am divortat in urma cu trei ani de comun acord.In urma divortului am stabilit tot de comun acord cuantulmul pensiei ... (vezi toată discuția)