avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detinere droguri marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detinere droguri marijuana

buna ziua am fost prins cu un pliculet de marijuana de politie si am fost chemat la parchet as vrea sa stiu ce mise intampla :(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:48, 4 Aprilie 2013
as vrea sa mai stiu daca e posibil sa fiu inchis pt asta sau sa scap cu o amenda sau suspendare
Parerea mea este ca aveti sanse la o amenda administrativa insa sa nu enervati procurorul...
Se poate face si trimitere in judecata dar in cazuri rare.

Era mai bine sa mergeti insotit de avocat pentru ca daca mergeti fara avocat o sa aveti o zi foarte grea si va puteati sfatui cu el in functie de ceea ce se intampla acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-au gasit asupra mea 0.5 g de marijuana arlecchino arlecchino Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc cu niste chestii daca se poate... Am fost legitimat de politia locala si perchezirionat si s-a gasit asupra mea un ... (vezi toată discuția)
Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa procedez? doruvictor doruvictor Am fost prins in cadrul unui festival de muzica de langa orasul X cu o mica cantitate de cannabis (sub jumatate de gram), in timp ce imi faceam o tigara cu ea. ... (vezi toată discuția)
Etnobotanice ContSters377214 ContSters377214 Buna,sunt elev am 18 ani si am fost prins cu 10 pliculete de etnoobotanicee de catre Jandarmeria Romana,Nu am recunoscut ca am substante interzise iar la ... (vezi toată discuția)