buna dimineata am o mare problema cu impozitul pe terenul agricol eu impreuna cu sotul meu si fata mea locuim in casa parinteasca din partea sotului problema e ca titlul de propietate e pe numele bunici sotului meu socri si bunicii sint toti decedati dar in urma au ramasa mostenitorii care au impartit terenul arabil cum au fost fiecare deacord dar problema e ca nu vor sa plateasca si impozitul pe ce detine si noi pentru ca locuim in casa parinteasca trebuie sa platim si acest impozit din lipsa de bani nu am putut face dezbaterea mostenirii .Intrebare e cit costa un partaj voluntar la notariat sau la judecatorie multumesc
si inca o problema titlul de propietate e pa numele bunici sotului meu aceasta avind 4 copii din care socrul meu si el decedat si mai traiesc 3 ce trebuie sa fac eu sa fac succesiune dupa bunica si dupa socru sau succesiune o fac decit dupa bunica penrtu ca ea e propietar
primul a murit bunicul si sint cam 27 de ani de atunci pe urma socrul si soacra mea sint 20 de ani si de la eisi in urma cu 17 ani bunica care e propietar ce sa fac succesiune dupa toti si fiecare cu taxa si impozitul lui nu valoreaza nici mostenirea cit trebuie sa platesc eu la notar si la stat
Titlul de proprietate pe numele cui este?daca este Doar bunica trecuta pe titlu , ea fiind decedata ultima, vin la succesiune doar nepotii acesteia de la fii predecedati si daca a mai avut copii. Daca este trecut si bunicul pe titlu nu aveti incotro si trebuie sa dezbateti succesiunile.
Mergeti cu toate actele la un notar ca sa vada exact cum sta treaba.
Cum sa fac
FELEA1979
buna ziua-as dori sa ma informez.bunicul meu avea o mostenire de 10 ha de teren arabil,copii intrei ei nu au dezbatut mostenirea neavand titlul de propietate. ... (vezi toată discuția)