avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somație de la executor doar pentru mine, deși ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somație de la executor doar pentru mine, deși cheltuielile de judecată trebuie plătite în solidar cu încă o persoană. Ce sfat îmi puteți da?

Trebuie sa platesc cheltuieli de judecata eu si inca o persoana, beneficiari doresc ca doar unul din noi sa plateasca suma, aceasta apare in somatia executorului, eu doresc sa-mi platesc doar partea mea, ei specifica in cerere pentru suma cheltuielilor sa fie "solidar". Ce sfat imi puteti da?
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Augustin1 , utilizator 17:25, 10 Aprilie 2013
Prin decizia instantei, fiecare a fost trecut, cu cat trebuie sa plateasca(suma) cheltuielile de judecata,
Si executorul Cauta sa ia toata suma, eu vreau sa platesc doar cheltuielile mele, dosarele au fost separate, dar la plata ne-au bagat la comun :)) Cum vi se pare.....corect??
Va referiti probabil la dosarele de executare, nu?
Eu consider ca executorul, nu a respectat procedura, si a facut un singur dosar in scopul de a se asigura ca suma se plateste...sau la cat de suparat sunt...probabil o sa dau in paranoia
Va multumesc, inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in solidar eduardo99 eduardo99 Buna ziua, Dupa mai multi ani de judecata in care am fost parat pentru un dosar de dauna auto, eu impreuna cu alta persoana am ajuns sa fim executati silit ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "in solidar" furgim furgim Daca am vindut impreuna cu un asociat un apartament din care eu am avut 1/2 si in urma unei sentinte judecatoresti suntem obligati sa restituim banii cat ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca in solidar!? Mircea SCALAT Mircea SCALAT 1-Intr-un proces sunt chemaţi mai mulţi cetăţeni, în mod individual ca Părâţi! 2-În cererea de chemare în judecată se dă drept capăt de cerere ... (vezi toată discuția)