avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare la o societate noua-ma aflu in concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare la o societate noua-ma aflu in concediu de ingrijire copil

Buna ziua,

In momentul actual ma aflu in concediu pt ingrijirea copilului; mi s-a ivit oportunitatea de a ma angaja la o societate noua, in conditii mai bune fata de actualul meu loc de munca si am stabilit ca sotul meu sa intre in concediul de ingrijire copil.
Va rog sa-mi spuneti si mie pasii care trebuie urmati in acest caz, cea mai usoara cale pentru mine si cel mai rau scenariu care s-ar putea intampla la vechiul angajator.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:39, 26 Februarie 2009
Daca in data de 13 martie fac cererea de reluare a activitatii incepand cu 16 martie, tot pe 16 pot sa fac si cererea de incetare cu acordul partilor incepand cu 17 ? Si daca da, pe 16 martie ar trebui, teoretic, sa lucrez la fostul angajator, banuiesc...
Da, puteti face cerere de reluare a activitatii cu 16 martie si cerere de incetare a CIM cu 17 martie. Pe 16 martie sunteti salariat la vechiul angajator deci trebuie sa lucrati in aceasta zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dupa revenirea din concediu ingrijire copil pana la 2 ani marilu marilu baietelul meu implineste 2 ani pe data de 3 martie moment in care ar trebui sa ma intorc la vechiul loc de munca, ceea ce eu nu mai doresc. mi-am gasit un nou ... (vezi toată discuția)
Schimbare job dupa maternitate ibitza78 ibitza78 Acum sunt in concediu de maternitate, iar pe 09.12.2011 trebuie sa ma introc la lucru. Mi-am gasit un nou job si nu mai vreau sa ma intorc la firma la care ... (vezi toată discuția)
Incetare dupa ccc suciugeorgeta suciugeorgeta In cazul unei salariate care trebuie sa revina din CCC pe 03.03.2013 dar doreste sa plece la alta firma ce documente trebuie sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)