avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitatile pentru intirzierea la plata a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitatile pentru intirzierea la plata a cheltuielilor de intretinere

In cazul in care Asociatia de Proprietari nu a inscris in listele de plata care se afiseaza la bloc, penalitatile pentru intirzierea la plata a cheltuielilor de intretinere , mai au dreptul legal sa solicite achitarea acestora ?
Mentionez ca penalitatile au fost stabilite prin hotarare a Adunarii Generale a Asociatiei de Proprietari .
Cel mai recent răspuns: florio99 , utilizator 14:53, 28 Februarie 2009
Buna ziua!
Am citit cu interes informatiile din aceasta sectiune a forumului si va rog sa la ajutati cu o informatie: am citit recent in presa ca doar ASOCIATIILE DE PROPRIETARI pot aplica penalitati la restantele de plata, si nu ASOCIATIILE DE LOCATARI. Mie mi s-au perceput aceste penalitati inainte ca asociatia sa devina de propietari, invocandu-mi-se atat legea 230 cat si hotararea Adunarii generale. Este in regula?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intirziere ainginer ainginer buna ziua poate sa-mi spuna si mie cineva cum se face calculul penalitatilor de intirziere la plata cotelor de intretinere Cu multumiri (vezi toată discuția)
Legea nr. 230 din 2007 privind penalizarile art 30 bogdanA2012 bogdanA2012 Buna seara! am o problema legata de o intretinere, este adevarat ca nu am platit o perioada de timp pt ca nu am avut cum si am ajuns la o suma de 4700 de lei, ... (vezi toată discuția)
Coeficient penalitati intretinere! radu_ro1985 radu_ro1985 Vin si eu cu o mica problema, referitoare la penalitatile care se aplica pentru intarzaierile pentru neplata la timp a cheltuielilor de intretinere! Spre ... (vezi toată discuția)