avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ajutati-ma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ajutati-ma

sunt S.C. de transporturi, am facturi neachitate(de casa de expeditie) din cauza unor imputari.Aceste imputari se datoreaza soferilor.Cum pot sa actionez impotriva lor.(dar daca nu apucasem sa le inregistrez contactul de munca?
)
Cel mai recent răspuns: Leo R A , Consilier juridic 19:18, 26 Februarie 2009
Daca va incadrati in termenul celor 20 zile de la data incheierii contr. de munca cu respectivii soferi si cursele respective au fost efectuate in acest interval,puteti sa-i actionati in instanta.E bine ca fisa postului sa prevada indatoririle neandeplinite de soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de garantare al creantelor salariale nitmar nitmar am hotarare judecatoreasca irevocabila si executorie privind plata drepturilor salariale pe o perioada de 3 luni; Am obtinut incuviintarea executarii silite, ... (vezi toată discuția)
Demisie sub presiune si preaviz obligatoriu ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am urmatoarele probleme: -este legal sa nu te duci la serviciu in cele 20 de zile de previz, in urma restructurarii postului? Daca te intelegi cu ... (vezi toată discuția)
Raspunderea patrimoniala a angajatului C_CRISTINA C_CRISTINA Un angajat- sef punct de lucru al unei societati, nu a indeplinit dispozitiile interne ale patronului, motiv pentru care foarte multe lucrari nu au fost ... (vezi toată discuția)