elga50 a scris:
Daca penalizarea este pe lista si nu este cuprinsa in restanta lunii urmatoare, atunci trebuia ca pe lista sa existe si o rubrica cu "restante penalizari".
Iar la final un "total de plata" care includea "restantele" propriu-zise si "restantele la penalizari".
Nu pot spune ca s-a gresit fundamental, pentru ca aceste restante exista undeva in evidenta contabila, dar nefiind puse pe liste omul nu stie exact ce are de plata. El plateste ce scrie in lista.
Nu poti sa vii si sa-i ceri din "gaura neagra" si niste restante la penalizari care exista, dar nu i le-ai aratat ca fiind in restanta de plata. Locatarii nu sunt obligati sa-si faca propria lor socoteala acasa.
Deci pot spune mai mult ca e lipsa de transparenta si vicii de procedura, ca sa zic asa, in afisarea cotelor de intretinere.
Inca o data, pe lista trebuie cuprins la Total de plata absolut tot ce i se pretinde cuiva sa plateasca.
OK, SI ATUNCI CE POT SA FAC? EU NU CONTEST EXISTENTA PENALIZARILOR ...DAR DACA S-AU STRANS ATATEA NU E CORECT CA EU SA SCOT ACUM TOT ODATA DIN BUZUNAR.
-SA MERG INAINTE CU "E GRESEALA CELUI CARE SOCOTESTE SI SA PLATEASCA EL" SAU SA LE PLATESC IN ACEIASI ORDINE PRECUM LE-AM PRIMIT, ADICA SA PLATESC ACEASTA SUMA IN URMATOARELE 24 LUNI.
DIN CE AM CITIT NU SE POT PERCEPE PENALIZARI LA PENALIZARI!?