buna seara
va rog daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva intr-o problema aparuta la mine in bloc. ceva ce nici prin cap nu imi trecea ca poate sa apara.
este vorba de fondul de reparatii.
undeva la inceputul anului 2011 apare problema...cred ca pana atunci eram la zi cu platile (am vb la administratie sa mi se dea toate foile afisate sa confront cu chitantele)
deci, incepand cu aprilie 2011 am platit mai rar fondul de reparatii, cu riscul de a fi penaizat. adica aprilie-mai nu , iunie da iulie iar nu si tot asa...
penalizarea era vizibila in lista de intretinere, crestea, scadea era sub control.
mai plateam cate o suma mai mare incat restanta sa nu depaseasca 150ron si tot asa.
in seara asta apare administratorul cu o foaie , o notificare, prin care ma anunta ca am 200 ron restanta, si 193 ron penalizare la fondul de reparatii, in conditiile in care mie imi afiseaza in lista de intretinere 117 ron restanta+ 11 ron penalizarea curenta.
in notificare apar diferite date gen aprilie-mai 2011 cand am avut de plata ,reparatii cu intarziere de 300-400 zile, adica el nu a inchis cu banii platiti de mine reparatiile mai vechi intai, a inchis la nimereala cred.
si uite asa am ajuns sa am de plata de 4 ori mai mult decat aparea in lista de intretinere.
acum, daca nu o scot la capat cu socotelile dupa foi, ca le iau luna cu luna la puricat, ce penalizari a afisat ce a ramas cat a scazut din restanta si tot asa....
mai este si problema cu afisarea listei...pai de unde sa platesc eu ceva daca el a afisat altceva ?
si vine dupa 2 ani cu sumele astea
rog intrebari, sa o lamuresc cat mai repede
multumesc
ignorati userul :)
Ok , multumesc.
cred ca o sa cer listele din ultimii 2 ani sa vad daca a omis sa afiseze si la altii, pentru ca daca la el formula de calcul nu include si penalizarea , atunci e clar, toata scara e restanta...
hai sa zicem ca or fi cativa care platesc chiar la timp, exact tot ce e pe lista.
multumesc
Penalitati
gera905
Buna seara.
Daca taxe locative/luna sunt de exemplu 50 lei si fondul de rulment 40 lei , pe lista de plata ar trebui sa figureze total plata 90 lei ? Sau ar ... (vezi toată discuția)