avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata cheltuieli de judecata

buna ziua.
am rugamintea sa imi spuneti referitor la cheltuielile de judecata in ce conditii se acorda si in cat timp trebuiesc achitate , exista sanctiuni pt neplata? ex cazul meu :
am obtinut ordin de protectie fata de fostul sot , recursul lui la tb a fost respins , a cerut ordonata presidentiala a fost respinsa (probabil va face recurs), pe 16.04 e termen pt revizuire ordin protectie , iar in 09.04. a depus iar cerere pt revizuirea ordinului de protectie ( urmeaza sa aflu cand este termenul de judecata)poate instanta sa imi acorde cheltuieli avand in vedere ca am un copil in intretinere , datorii la banca , si ca onorariul av il platesc integral si primesc chitanta? cate cai de atac mai are la dispozitie , conteaza faptul ca ma prezint sau in cazul in care nu ma prezint instanta este influentata ( se considera lipsa de interes) nu mai pot lipsi de la servici de cate ori vrea fostul sot .
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 09:17, 12 Aprilie 2013
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am castigat un proces de contestare executare silita ... miturusanda miturusanda Buna ziua!Am castigat un proces de contestare executare silita in data de 19.11.2020.In cat timp este obligata partea care a pierdut sa-mi restituie ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila atacata cu recurs Trosan Trosan Buna ziua , Avem o hotarare definitiva si irevocabila ce a fost acum atacata cu recurs , in fapt in prima instanta am avut o solutie favorabila ce putea fi ... (vezi toată discuția)
Revizuire respinsa cati cati 18.01.2017 Ora estimata: 08:30 Complet: C14 C.P./FOND Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 459 alin. 5 Cpp rap. la art. 452-453 ... (vezi toată discuția)