avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

Buna seara,
Am o nelamurire, daca unul dintre mostenitori este rau platnic, afecteaza cu ceva succesiunea? Mostenitorul rau platnic vrea sa cedeze partea celulilalt frate. Daca acesta este trecut ca rau platnic va afecta in vreun mod pe celalalt mostenitor? Dar in cazul unui act de uzufruct pe locuinta mostenita?
Cel mai recent răspuns: dianna20013 , utilizator 21:53, 15 Aprilie 2013
Multumesc pt sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire problematica vladenache vladenache Buna ziua, Eu sunt abia trecut de varsta majoratului si exista un risc foarte mare ca intr-o perioada destul de apropiata sa fiu pus sub executare silita, ... (vezi toată discuția)
Mostenire/donatie - care e pentru mine? CristianC2010 CristianC2010 Am o matusa (sora bunicului meu) si ar vrea sa imi lase un apartament in schimbul intretinerii ei (practic parintii mei o sa o intretina dar se va face pe ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea actiunii pauliene Gaby811 Gaby811 Buna seara, La momentul anului 2007 activul patrimoniului lui X consta dintr-un imobil in valoare de 200 lei, iar pasivul din 2 credite, unul in valoare de ... (vezi toată discuția)