Buna ziua
Sunt in situatia angajatorului care a angajat pe perioada determinata de 3 luni, cu proba 30 zile.... un tanar domn. Partea proasta este ca l-am luat din somaj, am facut inregistrarea angajarii in revisal .... apoi , in prima zi de munca am aflat ca tanarul domn nu are cazier dar are o mie de alte probleme (pe romaneste, face parte dintr-o banda de cartier si exista riscul sa-mi dau foc singur la afacere).
Cum situatia asta mi se datoreaza si stiu ca pot intrerupe colaborarea in orice moment in cele 30 de zile, as vrea sa stiu daca am posibilitatea sa-l retrimit inapoi in somaj. Daca ii incetez activitatea in perioada de proba, poate beneficia de continuarea perioadei de somaj?
Multumesc anticipat.
Trebuie sa semneze de primirea acesteia daca i-o inmanati personal .. daca refuza, i-o comunicati prin posta cu confirmare de primire ... Dar mai este in perioada de proba?
Trebuie sa semneze de primirea acesteia daca i-o inmanati personal .. daca refuza, i-o comunicati prin posta cu confirmare de primire ... Dar mai este in perioada de proba?
da, am stipulat in contractul de munca de 90z, o perioada de proba de 30 de zile.
angajarea s-a facut pe 15.04