avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transfer Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transfer Firma

Buna ziua !
Am si eu o intrebare , daca dau o firma care are probleme , datori , amenzi dari la stat neplatite etc si altcineva preia firma cu toate astea , vechiul administrator mai are vre-o raspundere? Se poate face acest transfer ?
Cel mai recent răspuns: Ersin Dervis , Consultant resurse umane 00:35, 16 Aprilie 2013
Pai cum adica succes ? Cine ar putea interveni ? Eu cesionez si altcineva preia , deja am gasit persoana care a solicitat documentele contabile si cunoaste situatia firmei , a ramas doar sa inregistram preluarea la registrul comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer actiuni firma de constructii madalinax78 madalinax78 Buna, sunt administratorul unei societati de comert import export materiale constructii si as vrea sa preiau actiunile unei firme de constructii straine activa ... (vezi toată discuția)
Preluare societate comerciala terezbarbu terezbarbu Buna ziua! Vreau sa preiau o afacere preluand intreaga societate comerciala . Intrebarea mea este : daca dupa preluare vine un control de la finante sau alte ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi declar firma falimentara si nu stiu cum oanarindunica oanarindunica Buna,va multumesc ca ati acordat atentie intrebarii mele.Nu mai stiu cum sa o scot la capat cu firma.am datorii destul de mari,vanzari proaste,etc.Nu stiu ... (vezi toată discuția)