avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... control
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

control

buna ziua.
intrebarea mea este urmatoarea:
pentru a se face un control ( dnei administrator ) cati locatari trebuie sa fie de acord cu acest lucru. este suficient 1 locatar? si unde anume trebuie sa ne adresam pt acest lucru? la CECAR cumva?
as dori mai multe lamuriri in legatura cu un eventual control facut administratorului. cine face controlul, cum se face, cat dureaza etc?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:11, 27 Februarie 2009
nu ma pot duce la presedinte deoarece el este cel care dirijeaza totul.
ca sa schimbam presedintele cati locatari trebuie sa fie de acord?
Daca considerati ca este o situatie speciala si daca mai sunt si alti proprietari care impartasesc ideea dv si acestia reprezinta cel putin 20% din nr proprietarilor membrii (vezi art.9 din HG.1588) ai as pro poti convoca o AG extraordinara a asociatiei conformart.14 din HG.1588
Citeste art.12 la drepturi, lit.c,d si conformeazate, pe cont propriu, incearca.
Succes!
alimik a scris:

nu ma pot duce la presedinte deoarece el este cel care dirijeaza totul.
ca sa schimbam presedintele cati locatari trebuie sa fie de acord?

Jumatate plus unu din cei prezenti la adunarea generala ( statutara) convocata sau reconvocata legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatarea presedintelui Cristian_1011 Cristian_1011 Buna ziua , Am si eu o intrebare in legatura cu articolul 27 litera d) \"mandateaza comitetul executiv reprezentat de presedintele asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala dumitru suiu dumitru suiu Multumesc pentru raspunsurile primite . Am intrat intr-un joc care nu este al meu insa trebuie sa ies cumva din incurcatura asta .Doresc sa imi raspunda cineva ... (vezi toată discuția)
Preluare asociatie de locatari fasicelena fasicelena am preluat de curand , ca presedinte, de voie, de nevoie, Asociatia de Locatari a blocului in care locuiesc. Mi s-au predat toate documentele aferente( ... (vezi toată discuția)